Ritmeester

Montfoort - Linschoten
Toekomstig aanbod

€ 365.000,- tot € 500.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 150m2
Kaveloppervlak
170 - 322m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

17 unieke eengezins- & seniorenwoningen aan het water
In Linschoten, een van de mooiste dorpen van Nederland, komt nieuwbouwproject Ritmeester bestaande uit 11 rijwoningen en 6 seniorenwoningen. Deze nieuwe huizen bieden jou drie grote voordelen:

Je krijgt een ruime achtertuin aan het water
We bouwen jouw huis zo duurzaam en klimaatneutraal mogelijk
Als toekomstige bewoner kun je meedenken over de vormgeving

Wonen naar wens
Bij het ontwikkelen van nieuwbouw geven wij jou graag een stem in de vormgeving en inrichting van de huizen. Door jouw behoeften te peilen, weten we zeker dat we iets bouwen waar jij en je nieuwe buren ook echt op zitten te wachten. Ben jij geïnteresseerd in Ritmeester? Geef dan via onze enquête aan wat jij belangrijk vindt in een nieuwe woning. De enquete is inmiddels gesloten en er heeft ook reeds 1 workshop plaatsgevonden.

Bij start van de verkoop kunt u inschrijven op meerdere bouwnummers via onze projectwebsite www.ritmeester-linschoten.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ritmeester
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
17
Prijs
€ 365.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Montfoort.

Aanmelden