Specialisten

De unieke voordelen van Woonhuisfinancieren

Het afsluiten van een hypotheek voor je nieuwe huis is één van de grootste financiële beslissingen van je leven. Het is dan ook belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de adviseur die je begeleidt. Die moet deskundig en transparant zijn en je zoveel mogelijk ontzorgen. Met als resultaat de beste hypotheek in jouw situatie.

Een adviseur van Woonhuisfinancieren legt in een eerste vrijblijvende gesprek uit wat de werkwijze is, wat je ongeveer kunt lenen en op welke maandlasten je dan uitkomt. Als er een klik is gaat de adviseur voor je aan de slag. Vervolgens kun je erop vertrouwen dat alles zo goed mogelijk wordt geregeld. Een aantal unieke ‘selling points’ waar je van kunt profiteren:

Webcamadvies

Woonhuisfinancieren werkt onder andere met webcamadvies. Je krijgt dezelfde deskundige begeleiding als in een persoonlijk gesprek, maar er wordt gecommuniceerd via Skype. Daarvoor word je beloond met een korting. Een webcamadvies kan ook in het Engels plaatsvinden.

Internationaal georiënteerd, Engelstalig advies

Steeds vaker maken internationale klanten, zoals bijvoorbeeld expats, gebruik van de diensten van Woonhuisfinancieren. Alle adviseurs spreken uitstekend Engels, vandaar dat een webcamadvies ook in die taal mogelijk is.

Verhuurhypotheek

Klanten die een huis willen kopen om dat vervolgens te verhuren, kunnen sinds 2016 een verhuurhypotheek afsluiten. Interessant als je meer rendement uit je spaargeld wilt halen, overwaarde op je woning hebt of een huis wilt kopen voor studerende kinderen. Bij Woonhuisfinancieren kun je terecht voor zo’n verhuurhypotheek en is er keuze uit vijf geldverstrekkers. Voorwaarde is dat je minimaal 30% van de getaxeerde marktwaarde van de woning in verhuurde staat zelf inbrengt.

Bekijk hier een kort filmpje over de verhuurhypotheek.

Nieuwbouwspecialist

Het kopen van een nieuwbouwwoning verschilt hypothecair gezien op een aantal punten van de koop van een bestaande woning. Veel geldverstrekkers in de portfolio van Woonhuisfinancieren kunnen voor nieuwbouw steeds beter en gerichter een hypotheek aanbieden. De adviseurs hebben alle benodigde kennis om het proces voor, tijdens en na de bouw financieel te begeleiden.

Digitaal klantenportaal

Je hypotheekaanvraag is vanaf het begin live te volgen via een klantenportaal. Je kunt zelf meehelpen om het proces soepel te laten verlopen door de gevraagde documentatie snel en volledig in het portaal te uploaden. 

Independer Award Beste Thuisadviseur

Een prachtig rijtje unieke voordelen klinkt mooi op papier, maar ook in de praktijk moet blijken dat klanten tevreden zijn over de geboden dienstverlening van Woonhuisfinancieren. Het winnen van de Independer Award Beste Thuisadviseur 2017 en een score van 9,7 op advieskeuze.nl van de Consumentenbond bewijzen dat.

Meer weten?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Woonhuisfinancieren Utrecht
Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht
Bel gratis: 0800-1080
Web: www.woonhuisfinancieren.nl
E-mail: info@woonhuisfinancieren.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.